Köpvillkor & info

– Priser, garanti och integritet

Pris för handledning

All utbildning och handledning sker online till en kostnad av 850 kr/tim exkl moms, aktiv tid utan avrundning.

Ett uppdrag kan även omfatta arbete konsultarbete, det debiteras 850 kr/tim exkl moms.

Betalning

Vi fakturerar månadsvis via e-post. Lagstadgad moms, 25%, tillkommer på priset. Betalning 30 dagar netto. Icke betalda fakturor går vidare till inkasso efter två påminnelser.

Köpa utbildning

Välj bland våra färdiga utbildningspaket eller låt oss skräddarsy ett utifrån ditt företags behov. Du väljer själv tidpunkt och längd på dina utbildningspass, Skype mäter tiden. Vi ser gärna att ni är flera från företaget som deltar, detta utan extra kostnad. Du kan avboka utbildningspasset kostnadsfritt.

Sekretess

Som utbildare får vi insyn i ditt företags verksamhet. Det vi får kännedom om sprider vi inte vidare. Hos oss är etikfrågor viktiga.

Integritet

Vi har anpassat vår verksamhet och rutiner till att följa dataskyddsförordningen (GDPR) Personuppgifter hanteras med sekretess och är ej tillgängliga för utomstående att ta del av. Du har rätt att begära att få tillgång till, rättelse, begränsning och radering av de personuppgifter som Koinor Future AB har om dig, samt be om en kopia av dina personuppgifter i ett strukturerat maskinläsbart format.

Garanti

Vi garanterar att du blir nöjd med vår utbildning. Om du mot förmodan inte är nöjd, låt oss få veta det direkt så erbjuder vi dig att nytt lika långt utbildningspass kostnadsfritt.

Kontakta oss

Besöksadress Umeå
Axtorpsvägen 13
903 37 Umeå

Besöksadress Gällivare
Lasarettsgatan 41c
982 34 Gällivare

Styrelsens säte
Mullsjö 49
914 90 Nordmaling

Org nr. 556687-7188

Robert Gabrielsson
Telefon: 070-642 81 35
Epost: robert.gabrielsson@koinor.se

Jenny Eriksson
Telefon: 073-058 77 25
Epost: jenny.eriksson@koinor.se