Klimatsmart och hållbart lärande

– Utifrån företags behov

Skypa oss

Välkommen till framtidens sätt att lära!

Vem hade kunna tro att möten online skulle kunna vara effektivare än traditionella? För så är det. Utbildning, handledning och coaching med online behöver inte bokas långt i förväg, kräver inga resor eller lång bortovaro från nära och kära.

Coachning när det passar dig

En stor fördel med vår utbildning online är att du bestämmer själv när du vill ha vår coachning, om det så är på dagen, kvällen eller helgen. Du bestämmer även själv varifrån, i hemmakontoret, på jobbet, på bibblan eller på ett fik? Det enda som krävs är i en dator eller telefon med internetuppkoppling. Att lära med oss ger dig verkligen frihet!

Tillgänglighet till kompetens var du än är

Oavsett om du bor på landsbygden, i fjällvärlden eller ute på en ö har du tillgång till våra utbildningar och tjänster. Det enda som krävs är i en dator med internetuppkoppling.

Lärande på ett hållbart sätt

Digitaliseringen innebär att du kan organisera ditt lärande och din kompetensutveckling på ett mer miljövänligt och hållbart sätt. Minimera tid och kostnader för resor och övernattningar. Minimera bortovaron från nära och kära. Minimera riskerna med bilkörning.

Skype, en kommunikationsrevolution

Skype är ett gratisprogram för samtal och chat i datorn. Chatten använder vi för att enkelt kunna skicka meddelanden, länkar och filer till varandra. Skype ger också möjlighet till skärmdelning. Den gör att du kan låta oss se din dataskärm under supporten. Då kan vi lättare instruera och hjälpa dig. Ingen webbkamera behövs.

Google Meet, Skype, Messenger, Zoom, Slack m fl

Vi använder flertalet videomötesverktyg, har du någon egen favorit? Då använder vi den.

Bloggat om lärande och mötesformer